Barbermaskiner – træf det rette valg

 

Det er oftest sådan at når det gælder elektroniske produkter så hænger pris og kvalitet som udgangspunkt sammen. De billigste modeller kan være rigtig hårde mod din hud, være besværlige at anvende og rengøre, og i det hele taget give et skuffende resultat da de ikke kan give en helt tæt barbering. Du behøver dog ikke nødvendigvis købe den dyreste model på markedet, du skal bare gøre op med dig selv hvilke specifikationer du har brug for.

Du kan læse en stor test af barbermaskiner her 

Anvendelse

Barbermaskiner2Barberer du dig altid hjemme foran spejlet er det måske ikke så vigtigt at din barbermaskine er genopladelig og ledningsfri. Men hvis du ønsker mere fleksibilitet så skal du gå efter en model uden der er ledningsfri. Det er relevant at undersøge hvor lang tid maskinen kan køre i mellem opladninger og hvor længe den er om at oplade.

For at sikre en helt tæt barbering, også på problemfyldte områder som hals og kæbe hvor der er ujævnheder så skal hovedet være bevægeligt. På den måde tilpasser den sig dit ansigt og skaber en større komfort og mindre belastning af din hud. Nogle maskiner har en sensor der selv opfatter om der er skægstubbe på området den køres henover, og hvis ikke der er så trækker bladende sig ind. På den måde undgår du at køre unødvendigt henover samme område flere gange.

Hvis du gerne vil spare tid om morgenen kan det være en god ide at investerer i en maskine som du kan tage med under bruseren om morgene og ordne i samme snup tag som badet.

Titaniumbelagte blade

En kvalitet der øger både komforten og holdbarheden på din barbermaskinen er hvis bladende er titaniumsbelagte frem for af stålblade. Disse blade er op til 300% stærkere end de traditionelle blade og har derved også en meget længere levetid.

Rengøring

De maskiner der er vandtætte er selvsagt meget nemmere at rengøre. Men flere producenter er gået skridtet videre og har lavet en rensestation til maskinen således at du bare skal placere den her efter anvendelse. Så bliver den renset helt automatisk, og nogle har endda den ekstra evne at de også desinficerer maskinen.

Ekstra krymmel på toppen

Hvis du er ude efter lidt ekstra lir til din barbermaskine findes der maskiner der f.eks. også har en pop-up trimmer bagpå således at du også kan bruge den til barkenbarter og nakkehåret.

En mere luksuriøs egenskab er de maskiner der under barberingen afgiver lotion til din hud, der på den måde sikres mod udtørring. Det giver en tæt barbering og et mere optimalt resultat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *