motoriseret

Oplev København på en ny måde

For en uge siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på løbehjul med motor og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt skræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en ung fyr, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk sagde han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet online og derfor fik den her tur gratis.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Circ eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min mobil som kunne bruges til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på kampagnekode til Lime, som var den software jeg havde fået ind på min telefon.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatkode til den her app, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Spændende locations i storbyen

Men en muse i ryggen så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er ganske sjovt, og på trods af at jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så panikkede jeg og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge drenge der hørte mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var en sportsgren der kaldes floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve spillet floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med en ordentlig bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, prøve at benytte legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og nå ja så skal jeg også lige lære at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *